KASUMI

KASUMI Sushi & Noodle Bar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2001 beoordelingen
12 jul 2020 om 11:07 Lekker!
9 jul 2020 om 14:57 Heerlijk vers , snel bezorgd en echt de lekkerste sushi
8 jul 2020 om 9:25 Ik ben altijd goeds van jullie gewend. Maar dit keer zat er een haartje op de sushi ebi tempura. Heel jammer.
5 jul 2020 om 11:27 Bezorger gaf me een tasje met doosjes sushi die nog net niet op hun kop in dat tasje zaten. De helft lag uit elkaar. Bezorger kwam ongeïnteresseerd over - mompelde wat onverstaanbaars en liep weg. Normaal goede ervaringen hier - ditmaal dus niet.
5 jul 2020 om 8:06 Sushi was lauw en zalm sashimi smaakte niet goed. De woknoedels miste voor een groot deel de normaal typische "rook"smaak.
4 jul 2020 om 18:18 Bezorging was ok, het was niet vers wat je ook kon proeven, zou niet snel nog een x hier wat bestellen!!
2 jul 2020 om 20:42 Had de sushi om 1700 uur al besteld voor pas om half 7. Dus ruim van te voren. Precies om half 7 werd de sushi bezorgd. Overheerlijk van kwaliteit.
30 jun 2020 om 21:57 Eten was super lekker. De bezorging was wat langer dan normaal. Ze hadden het druk , kan gebeuren. Gewoon top zaak
30 jun 2020 om 21:43 Het eten was super! De loempia's waren helaas niet meegeleverd. Toen ik belde werden direct nieuwe loempia's gemaakt. Naast loempia's kreeg ik 3 bakken met sushi en kroepoek mee. Had niet gehoeven maar super attent! Ik ga vaker bestellen.
28 jun 2020 om 20:42 Always lekker
28 jun 2020 om 11:14 Niet vers